Rezervoni

Deliziosa

Rezervoni

Pizzeria Deliziosa

Piceri dhe restorant italian në zemër të Tiranës. Vend i qetë me një kopsht të mrekullueshëm. Pica të shkëlqyera dhe makarona të bëra me dashuri nga kuzhinierët tanë.

Ju lutemi të na kontaktoni në numrin e telefonit, dërgoni një email, na gjeni në rrjetet sociale ose plotësoni formën e kontaktit për të rezervuar.

Adresa

Brigada VIII, Nr. 10 Tiranë

Orari: 9:00 AM – 11:59 PM

Na Ndiqni