Rreth Nesh

Deliziosa

Rreth Nesh

Piceria

Pizzeria Deliziosa ju ofron picat më të shijshme të përgatitura nga mjeshtrat tanë me recetat më të mira italiane.

Shiko Menu

Pasta

Mundësi zgjedhjeje nga menuja e gjërë e pastave italiane të përgatitura dhe të servirura me mjeshtëri nga stafi ynë.

Shiko Menu

Ambjente

perfekte

Pizzeria Deliziosa ju mundëson ambjente relaksuese dhe të rehatshme. Ambjente të brendeshme dhe të jashtëme për grupe ose për organizime festash. Fëmijët do të gjejnë një perfekt dhe të përshtashëm për të kaluar momente me familjen e tyre.

Shiko Galerinë

Rezervoni

Për rezervime ju lutemi të na kontaktoni në numrin e telefonit, adresen e e-mail-it ose plotësoni formën e kontaktit më poshtë.

Adresa

Brigada VIII, Nr. 10 Tiranë

Orari: 9:00 AM – 11:59 PM

Na Ndiqni